Byggingen er godt i rute


Byggingen av Kastanjen er godt i rute, og vi ser frem til å levere nøklene i 3. kvartal 2023. Råbygget er tett, og arbeidene starter nå innendørs og vil holde på frem til sommeren. Her kan du følge med på bygginga av de nye boligene.

I løpet av byggeperioden er det lagt ned 80.000 arbeidstimer i Kastanjen. I tillegg kommer flere tusen timeverk for rådgivere, prosjekterende og alle andre som er direkte eller indirekte involvert i byggeprosjektet.

Kastanjen blir stående på 240 peler som forankres i fjell. For å få arbeidet gjort har Betonmast Innlandet AS den nest sterkeste krana i Hamar i arbeid på byggeplassen. Utover vinteren vil arbeidet bestå i å ferdigstille utvendige fasader. Det jobbes også for fullt med innvendige vegger, gulvsparkling og teknisk anlegg. Etter nyttår starter arbeider med maling, legging av gulv, montering av kjøkken og alt annet som skal på plass før leilighetene står ferdig. Det kommer til å være rundt 100 personer hver dag som arbeider på byggeplassen.

Det er mange lokale krefter i sving på byggeplassen til Kastanjen. Hovedentreprenør Betonmast Innlandet AS tilstreber å bruke lokale underentreprenører fra Innlandet, blant andre Mathisen AS, Br. Melby AS, Opplandske Betongindustri AS, Ringsaker Vegg- og Takelementer AS samt GK Rør AS, for å nevne noen.

Se live feed fra byggeplassen

Se fremdriften i arbeidet fra byggeplassen her. Kameraet viser deg hvordan det står til på tomta. Hvert 10. minutt oppdaterers live-bilder på dagtid 07:00 – 17:00 og et bilde pr time resten av døgnet.

Kontakt oss