Velkommen hjem til Kastanjen!

Nærhet til sentrum. Moderne leiligheter. Balkonger, takterrasser og et ekstra fint uteområde.

Alle leilighetene i Kastanjen er tegnet med tanke på et godt bomiljø. De fleste boligene er gjennomgående, noe som gir deg mer lys og følelse av en romsligere leilighet. Dette understrekes også av de store vindusflatene som er brukt i leilighetene, i tillegg til balkonger som strekker seg over hele leilighetens bredde. De seks toppleilighetene i Kastanjen får private takterrasser med fantastisk utsikt og gode solforhold. Her kan du nyte utsikten over Hamar fra 7. og 8.etasje. Luftig!


Kastanjen trinn 1

Kastanjen trinn 1 er et boligbygg som ligger plassert langs Vangsveien, med leiligheter fra 3. til 8.etasje. Toppleilighetene i trinn 1 får fantastisk utsikt over Hamar og Mjøsa. Nesten alle leilighetene er gjennomgående, og får balkong eller uteplass vendt mot det frodige og forseggjorte gårdsrommet som åpner mot sør-vest. I trinn 1 finner du alt fra smarte 2-roms til romslige 5-romsleiligheter.

  • 2- til 5-romsleiligheter
  • 40-120 m2 BRA
  • Beliggenhet i 3.-8.etasje

Kastanjen trinn 1 er en salgssuksess, men det er fortsatt én godbiter igjen og den er til gjengjeld helt på toppen. Se i boligvelger for å få vite mer om toppleiligheten A802.


Kastanjen trinn 2

Boligbygget i trinn 2 ligger plassert langs Brugata, og rammer inn gårdsrommet i Kastanjen sammen med trinn 1. Mange av leilighetene ligger høyt og fritt med utsyn over byen. Store vindusflater og ekstra god takhøyde i leilighetene (felles for trinn 1 og 2) bidrar til en luftig romfølelse. Trinn 2 har balkonger og uteplasser vendt mot Skogveien, men gårdsrommet ligger over gateplan, og uteområdet vil derfor oppleves som mer skjermet. Her finner du også 1-romsleiligheter, noe som er unikt for trinn 2.

  • 1- til 6-romsleiligheter, hvorav 3 unike toppleiligheter
  • 27-141 m2 BRA
  • Beliggenhet i 3. - 8. etasje

Kastanjen trinn 2 har en god leilighetsmiks.

Felles for begge boligbygg

Bilen din bor også godt i Kastanjen. Her er det privat parkering i innendørs parkeringsanlegg, med heis opp til din leilighet. Glem snømåking og nediset bil, her står bilen trygt under tak.

Sosiale, grønne og praktiske omgivelser
Det legges ekstra flid i uteområdene i Kastanjen. De to boligblokkene rammer inn en frodig indre gårdshage med varierte grønne vekster, gangstier og flere sosiale møteplasser. I første etasje bygges det en ny REMA 1000-butikk som får kundeparkering under tak i samme plan.

Det lokale arkitektkontoret StudioNSW har tegnet byggene, Vangsvegen Bolig AS v/Conceptor Bolig AS er byggherre og Betonmast AS avd. Innlandet er valgt som entreprenør. Vangsvegen Bolig AS eies i fellesskap av Conceptor Bolig AS med 51% og REMA Etablering Oslo/Østlandet AS med 49%. Dette er solide aktører i markedet.

Ta kontakt med oss her for mer informasjon