Salgsdokumenter trinn 2

Her kan du bestille prospektet for trinn 2 fra megler og laste ned salgsdokumentene for leilighetene i trinn 2 i Kastanjen i Briskebyen.

Prisliste Kjøpsbekreftelse Plantegninger Etasjeplaner

Informasjon om forkjøpsrett til USBL-medlemmer og salgsstart trinn 2


Forkjøpsrett til USBL-medlemmer
Vi informerer om at medlemmer i USBL har forkjøpsrett. Frist for å levere inn forkjøpsrett er satt til tirsdag 20. april kl. 12:00. Se www.usbl.no for nærmere informasjon om forkjøpsrett. Avklaring av hvilke leiligheter som eventuelt er kjøpt på forkjøpsrett vil foreligge ila. tirsdag 20. april. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon om hvilke leiligheter som er tilgjengelige.

Offisiell salgsstart
Offisiell lansering av trinn 2 vil være når det foreligger komplett salgsprospekt og prisliste tilgjengelig for interessentene. Dato for offisiell lansering dette salgstrinnet er satt til onsdag 21. april 2021.

Det vil for den enkelte interessent være mulig å avtale et digitalt møte (telefon, skype e.l.) eller et fysisk møte med megler dersom dette anses som forsvarlig og ikke bryter gjeldende retningslinjer, for en gjennomgang og svar på spørsmål om prosjektet.

Våre meglere Petter og Terje tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet.

Budgivning

Den som ønsker å kjøpe leilighet i prosjektet skal benytte skjemaet bindende kjøpsbekreftelse for å levere en forpliktende kjøpsmelding på en bestemt leilighet i prosjektet, og iht. gjeldende prisliste. Den bindende kjøpsbekreftelsen må inneholde finansieringsbekreftelse, eller kontaktinformasjon til en bankkontakt som kan bekrefte finansiering. Skjemaet bindende kjøpsbekreftelse følger vedlagt i prospektet, kan lastes ned på denne nettsiden eller kan fås oversendt fra megler på e-post.

Fra og med offisiell lansering onsdag 21. april og t.o.m. onsdag 28. april kl. 12:00 vil megler kunne motta slike bindende kjøpsbekreftelser.

For de leiligheter hvor megler innen fristen onsdag 28. april kun har mottatt én bindende kjøpsbekreftelse, og finansiering er bekreftet, vil denne kunne få tilslag på kjøp og dermed være bundet av avtalen. Skulle det vise seg at megler på dette tidspunkt har mottatt flere bindende kjøpsbekreftelser på én og samme leilighet, vil de som har ønsket å kjøpe denne leiligheten få anledning til eventuelt å forhøye sitt bud/kjøpesum i bindende kjøpsbekreftelse, eller velge å inngi en bindende kjøpsbekreftelse på en annen leilighet i prosjektet som ikke har mottatt dette. Dersom de som sammen med andre har levert bindende kjøpsbekreftelse på en og samme leilighet hvor ingen av disse ønsker å forhøye beløpet på sin bindende kjøpsbekreftelse (bud), vil leiligheten fordeles etter loddtrekning. De som har levert bindende kjøpsbekreftelse innen fristen onsdag 28. april kl. 12:00, vil ut denne dagen ha en eksklusiv mulighet til å flytte sin bindende kjøpsbekreftelse til ledige leiligheter.

Fra og med torsdag 29. april vil de ledige leilighetene selges etter prinsippet «først til mølla» til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste.

Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

2840 02 EM1 e 03 North preview R01
Illustrasjon av kjøkken- og stuemiljø, her vist i leilighet B706. Avvik vil kunne forekomme.
Illustrasjon av kjøkken, her vist i leilighet B706. Avvik vil kunne forekomme.

Salgsdokumenter trinn 1

Her kan du bestille prospektet for trinn 1 fra megler og laste ned salgsdokumentene for leilighetene i Kastanjen på Briskebyen.

Prisliste Kjøpsbekreftelse Plantegninger Etasjeplan Soldiagram

Våre meglere Petter og Terje tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet. Avtale gjerne et digitalt møte (telefon, skype e.l.) eller et fysisk møte med megler dersom dette anses som forsvarlig og ikke bryter gjeldende retningslinjer.

Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål