Salgsdokumenter for Kastanjen


Her kan du lese mer om de forskjellige leilighetstypene. Sett deg i godstolen, bla i prospektet og drøm deg litt bort til det som kan bli din nye bolig. Under kan du laste ned salgsdokumentene for leilighetene i trinn 1 og 2 i Kastanjen i Briskebyen.

Salgsdokumenter trinn 1

.Salgsdokumenter trinn 2

.Informasjon om salgsprosessen

Leilighetene selges til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste. Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

Det vil for den enkelte interessent være mulig å avtale et digitalt møte (telefon, skype e.l.) eller et fysisk møte med megler dersom dette anses som forsvarlig og ikke bryter gjeldende retningslinjer, for en gjennomgang og svar på spørsmål om prosjektet.

Finansiering
Når du skal kjøpe bolig, kan SpareBank 1 Østlandet hjelpe deg med finansieringen. SpareBank 1 Østlandet er representert i hele fylket og kan gi deg lånetilbud ved boligkjøp.

Verdivurdering av nåværende bolig
Dersom din vurdering av kjøp er avhengig av hva du kan få for din nåværende bolig vil EiendomsMegler 1 være behjelpelig med gratis verdivurdering. EiendomsMegler 1 er representert i hele fylket og kan også gi deg et gunstig tilbud ved senere salg av din eksisterende bolig.

Våre meglere Petter og Terje tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet.

Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål