Salgsdokumenter trinn 2

Her kan du bestille prospektet for trinn 2 fra megler og laste ned salgsdokumentene for leilighetene i trinn 2 i Kastanjen i Briskebyen.

Prisliste Kjøpsbekreftelse Plantegninger Etasjeplaner Soldiagram

Informasjon om salgsprosessen

Dato for offisiell salgsstart var onsdag 21.april 2021. Nå legges de resterende leilighetene ut for salg etter «førstemann til mølla»-prinsippet. Leilighetene selges til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste. Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

Det vil for den enkelte interessent være mulig å avtale et digitalt møte (telefon, skype e.l.) eller et fysisk møte med megler dersom dette anses som forsvarlig og ikke bryter gjeldende retningslinjer, for en gjennomgang og svar på spørsmål om prosjektet.

Finansiering
Når du skal kjøpe bolig, kan SpareBank 1 Østlandet hjelpe deg med finansieringen. SpareBank 1 Østlandet er representert i hele fylket og kan gi deg lånetilbud ved boligkjøp.

Verdivurdering av nåværende bolig
Dersom din vurdering av kjøp er avhengig av hva du kan få for din nåværende bolig vil EiendomsMegler 1 være behjelpelig med gratis verdivurdering. EiendomsMegler 1 er representert i hele fylket og kan også gi deg et gunstig tilbud ved senere salg av din eksisterende bolig.

Våre meglere Petter og Terje tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet.

Budgivning

Den som ønsker å kjøpe leilighet i prosjektet skal benytte skjemaet bindende kjøpsbekreftelse for å levere en forpliktende kjøpsmelding på en bestemt leilighet i prosjektet, og iht. gjeldende prisliste. Den bindende kjøpsbekreftelsen må inneholde finansieringsbekreftelse, eller kontaktinformasjon til en bankkontakt som kan bekrefte finansiering. Skjemaet bindende kjøpsbekreftelse følger vedlagt i prospektet, kan lastes ned på denne nettsiden eller kan fås oversendt fra megler på e-post.

Fra og med offisiell lansering onsdag 21. april og t.o.m. onsdag 28. april kl. 12:00 vil megler kunne motta slike bindende kjøpsbekreftelser.

For de leiligheter hvor megler innen fristen onsdag 28. april kun har mottatt én bindende kjøpsbekreftelse, og finansiering er bekreftet, vil denne kunne få tilslag på kjøp og dermed være bundet av avtalen. Skulle det vise seg at megler på dette tidspunkt har mottatt flere bindende kjøpsbekreftelser på én og samme leilighet, vil de som har ønsket å kjøpe denne leiligheten få anledning til eventuelt å forhøye sitt bud/kjøpesum i bindende kjøpsbekreftelse, eller velge å inngi en bindende kjøpsbekreftelse på en annen leilighet i prosjektet som ikke har mottatt dette. Dersom de som sammen med andre har levert bindende kjøpsbekreftelse på en og samme leilighet hvor ingen av disse ønsker å forhøye beløpet på sin bindende kjøpsbekreftelse (bud), vil leiligheten fordeles etter loddtrekning. De som har levert bindende kjøpsbekreftelse innen fristen onsdag 28. april kl. 12:00, vil ut denne dagen ha en eksklusiv mulighet til å flytte sin bindende kjøpsbekreftelse til ledige leiligheter.

Fra og med torsdag 29. april vil de ledige leilighetene selges etter prinsippet «først til mølla» til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste.

Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

2840 02 EM1 e 03 North preview R01
Illustrasjon av kjøkken- og stuemiljø, her vist i leilighet B706. Avvik vil kunne forekomme.
Illustrasjon av kjøkken, her vist i leilighet B706. Avvik vil kunne forekomme.

Salgsdokumenter trinn 1

Her kan du bestille prospektet for trinn 1 fra megler og laste ned salgsdokumentene for leilighetene i Kastanjen på Briskebyen.

Prisliste Kjøpsbekreftelse Plantegninger Etasjeplan Soldiagram

Våre meglere Petter og Terje tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet. Avtale gjerne et digitalt møte (telefon, skype e.l.) eller et fysisk møte med megler dersom dette anses som forsvarlig og ikke bryter gjeldende retningslinjer.

Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål