Salgsdokumenter trinn 1

Her kan du bestille prospektet fra megler og laste ned salgsdokumentene for leilighetene i Kastanjen på Briskebyen.

Ta kontakt om du har spørsmål!

Prisliste Kjøpsbekreftelse Plantegninger Etasjeplan Soldiagram

Informasjon om salgsprosessen


Dato for offisiell salgsstart var onsdag 20. januar 2021, og salgsstarten ble en stor suksess med 40 prosent solgte boliger. Nå legges de resterende leilighetene ut for salg etter «førstemann til mølla»-prinsippet. Leilighetene selges til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste. Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

Finansiering
Når du skal kjøpe bolig, kan SpareBank 1 Østlandet hjelpe deg med finansieringen. SpareBank 1 Østlandet er representert i hele fylket og kan gi deg lånetilbud ved boligkjøp.

Verdivurdering av nåværende bolig
Dersom din vurdering av kjøp er avhengig av hva du kan få for din nåværende bolig vil EiendomsMegler 1 være behjelpelig med gratis verdivurdering. EiendomsMegler 1 er representert i hele fylket og kan også gi deg et gunstig tilbud ved senere salg av din eksisterende bolig.

På grunn av koronarestriksjoner kan det ikke avholdes fellesmøter i forbindelse med salget av Kastanjen. Derfor ber vi deg som er interessert om å booke et møte med megler for å få mer informasjon, finansiering og salgsprosessen. Våre meglere Petter og Terje tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet.

Budgivning
Den som ønsker å kjøpe leilighet i prosjektet skal benytte skjemaet bindende kjøpsbekreftelse for å levere en forpliktende kjøpsmelding på en bestemt leilighet i prosjektet, og iht. gjeldende prisliste. Den bindende kjøpsbekreftelsen må inneholde finansieringsbekreftelse, eller kontakt informasjon til en bankkontakt som kan bekrefte finansiering. Skjemaet bindende kjøpsbekreftelse kan enkelt lastes ned øverst på siden.

Fra og med torsdag 28. januar vil de ledige leilighetene selges etter prinsippet «først til mølla» til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste.

Interessenter som innleverer en bindende kjøpsbekreftelse gjøres spesielt oppmerksom på at vedkommende er bundet av den bindende kjøpsbekreftelsen inntil megler har bekreftet at vedkommende interessent er løst fra videre binding og vedståelse av den bindende kjøpsbekreftelsen som følge av aksept eller avslag på denne.

Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål