Én lekker leilighet igjen!

Kastanjen er en formidabel salgssuksess i Briskebyen, og nå er det bare en leilighet igjen! Den er til gjengjeld helt på toppen i 8. etasje med mjøsutsikt, to solrike terrasser og høy standard. Til leiligheten medfølger det én parkeringsplass i garasjekjeller. Det medfølger en opsjon på kjøp av én ekstra parkeringsplass som ligger i tilknytning denne plassen. Pris for ekstra parkeringsplass er kr. 250.000.

Leiligheten har en romslig stue med åpen kjøkkenløsning, hvor kjøkkenet er praktisk plassert slik at det delvis skjermes fra stuedelen. Her får du et oppgradert og innbydende kjøkken levert av HTH med god plass til hyggelige lag. Store vindusflater som gir godt med lys, og fra stua er det utgang med skyvedør til takterrasse på 23 m2 med fine solforhold og luftig utsikt. To gode soverom – begge med utgang til luftig balkong og fine solforhold. Leiligheten har to bad, der det ene er tilknyttet hovedsoverommet.

Siste vinter med snømåking
Si farvel til brøytekanter, isglatt oppkjørsel og vond rygg. Ved kjøp av leilighet i Kastanjen kan du starte dagen i godstolen mens du nyter en god kopp kaffe mens du nyter utsikten over Mjøsa. Si også farvel til høye strømregninger og vedlikeholdskostnader. Å bo i leilighet er både enkelt og smart! En ekstra luksus i hverdagen: Når du skal ut en tur tar du bare heisen ned i garasjen der du har bilen trygt parkert. Skal du handle mat gjøres dette enkelt hos REMA 1000.

Leiligheten er klar for innflytting. Her er alt helt nytt, moderne og med garanti.

Velkommen til et enklere liv! Ta kontakt for å avtale visning.

Plantegning Prisliste Budskjema Prospekt

Informasjon om salgsprosessen

Leiligheten selges til den pris som er fastsatt i den til enhver tid gjeldende prisliste. Ta kontakt med megler for informasjon om gjeldende prisliste og kjøpsbetingelser før innlevering av bindende kjøpsbekreftelse.

Det vil for den enkelte interessent være mulig å avtale et digitalt møte (telefon, skype e.l.) eller et fysisk møte med megler for en gjennomgang og svar på spørsmål om prosjektet samt en visning på byggeplassen.

Våre meglere Petter og Terje tar gjerne en prat med deg, og hjelper deg med alle spørsmål du måtte ha om boligprosjektet.

Finansiering
Når du skal kjøpe bolig, kan SpareBank 1 Østlandet hjelpe deg med finansieringen. SpareBank 1 Østlandet er representert i hele fylket og kan gi deg lånetilbud ved boligkjøp.

Verdivurdering av nåværende bolig
Dersom din vurdering av kjøp er avhengig av hva du kan få for din nåværende bolig vil EiendomsMegler 1 være behjelpelig med gratis verdivurdering. EiendomsMegler 1 er representert i hele fylket og kan også gi deg et gunstig tilbud ved senere salg av din eksisterende bolig.

Vi hører gjerne fra deg om du har spørsmål